Mezőkovácsháza telephelyfejlesztés

Új otthonba költöztünk - telephelyfejlesztés Mezőkovácsházán EU támogatással

 

A Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. (székhely: 5900 Orosháza, Nagyatádi utca 43.) tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy a 2010-es év folyamán társaságunk nettó 71.421.703 Ft értékű telephely-fejlesztési beruházást valósított meg Mezőkovácsházán, amelyhez a Magyar Állam és az Európai Unió 49.995.192 Ft támogatást nyújtott, a DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közreműködő szervezeten keresztül.

 

A Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. közműépítéssel és hírközlési szolgáltatással, informatikai- és szoftverfejlesztéssel foglalkozó társaság. A 2010-es év folyamán jelenlétünket sikeresen megerősítettük Mezőkovácsházán, számos beruházásunknak köszönhetően, amellyel több új munkahelyet teremtettünk a térség lakossága számára.

 

Cégünk stratégiájában Mezőkovácsháza központi szerepet tölt be. A térség egyre több települések válunk folyamatosan a meghatározó kábeltelevízió és internet szolgáltatóvá, kedvező árainknak és rugalmasságunknak köszönhetően. Munkagépeink számos közműépítésben, egyéb építési beruházásban vesznek részt, és együttműködés alapján a Mezőkovácsházi Vízmű Kft-t is segítik feladatai ellátásában.

 

Társaságunk az informatikai és szoftveres fejlesztések területén is innovációt hozott a térségbe, fejlesztő munkatársaink nagy sávszélességű optikai gerinchálózatra csatlakozva tudnak fejlesztői és rendszerüzemeltetői munkát végezni.

 

Az új telephely a fenti tevékenységeink stabil háttérre alapozott megvalósítását segíti elő, megfelelő teret és kapacitást biztosítva helyi munkatársaink számára. Társaságunk a telephely adottságait kihasználva a jelenlegi tevékenységei mellett újabb szolgáltatások indítását is tervezi.

 

Az Alkotmány utca 40-2. alatti ingatlan a városközponttól néhány száz méterre, főút mentén található, az egészségügyi központ és a munkaügyi központ szoros szomszédságában. A fejlesztések nem érnek véget, hiszen szinergia hatásként a 2011-es évben az Oros-Com Kft. pedig vállalkozói inkubátorházat valósít meg az épület szomszédságában, amely számos mikro-vállalkozás és kisvállalkozás számára teremti meg a betelepülés lehetőségét olyan védett környezetben, ahol többféle inkubációs szolgáltatás segíti a vállalkozások fejlesztését.

 

Meggyőződésünk, hogy erőfeszítéseink a térségi gazdaság-fejlesztéshez hozzájárulva erősítik Mezőkovácsháza jó hírnevét. Alapszolgáltatóként hisszük, hogy hozzá tudunk járulni a lakosság életminőségének a javításához, és az új telephely lehetőségeit kihasználva még szélesebb körben szeretnénk a lakosság, az önkormányzat és a vállalkozások rendelkezésére állni.

 

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Gyopárosi Kábeltelevízió Építő és Üzemeltető Kft.
5900 Orosháza, Nagyatádi utca 43.
Telefonszám: 68/680-680


Megítélt összeg: 49.995.192 forint.

Irányító Hatóság neve és elérhetősége:

1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. Telefon: 06 40 638-638.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Cím: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
Levelezési cím: 6701 Szeged, Pf. 29.

 

 

 

 

 

 ELŐTTE

 

 

UTÁNNA

 

 

 

 

 

 

 

2011-02-25 -

vissza
Több mint 50 kiváló TV csatorna! Válasszon kedvenc csomagot!
Internet szolgáltatásunk egyre több helyen elérhető optikai és KTV kábelen.
Hálózaton belül díjmentes IP alapú kábeltelefon, kedvező díjak másodperc alapon.
Hírközlési és közmű-hálózatépítése, fejlesztések, egyéb szolgáltatások.
Impresszum Karrier